Wednesday, April 30, 2008

Onsdag 30 april

KIRKENES/LANGFJORDEN












Tirsdag 29 april




"På vår 4. dag sv Lynx og Ski-Doo Road Show 2008 kom vi til Frode Utsi AS i Tana. Som vanlig her var det ved ankomst allerede mange som sto og ventet på oss. Hit kom alle kategorier kunder alt fra sport til reindrift. Stor respons på Lynx`s nye Commander og Ski-Doo`s Tundra LT. Blant de yngre var det X-trim og Renegade modellene med E-tec 600 motoren"
I morgen 30. april vil vi være i Kirkenes, hvor du har muligheten til å se og prøve våre 2009 modeller. Våre forhandlere Bilrek AS og Kirkenes Bil AS ønsker deg sammen med BRP hjertelig velkommen til visningen.





Tuesday, April 29, 2008

Mandag 28

Vi har ingen bilder fra visningen i Lakselv mandag formiddag, men det var meget godt besøkt.
Vedlagte bilde er fra Karasjok, hvor vi hadde visning på ettermiddagen. Som du ser av bildet hadde vi fult av skuelystne og interesserte kunder på visningen.
I morgen fra kl 12-18 er vi i Tana hos Frode Utsi AS. Vi sees.





"Ikke så mange Lynx eller Ski-Doo å se, men svart av folk."








Monday, April 28, 2008

Søndag 27

"BRP bilen ruller videre og søndag hadde vi visning ved Skaidi Hotell, Skaidi. En fantastisk april søndag oppe i lia hvor vi første gang fikk kjenne at sola virkelig varmet. Flott vær og stor interesse for våre 2009 modeller som ble utprøvd av ca 70 potensielle kunder. Skaidi Hotell stilte opp med vafler og sveler til kaffen, og de som ønsket det var det mulig å kjøpe bidos. Takk til damene i serveringen og takk til vår forhandler HO Motor. Tenker du på ny snøscooter er Lynx og Ski-Doo et svært godt valg for neste sesong. Ring snarest Robin Holmgren for mer informasjon om våre snøscootere og
Vårkampanjen "






Lørdag 26



"Sender noen bilder fra første dag av BRP Road Show 2008 som startet i Alta i dag lørdag 26.april 08.
Stedet for gjennomføringen var Jotka. Været var strålende, flere enn 300 potensielle kunder prøvekjørte våre Lynx og Ski-Doo 2009 modeller.
Vi takker vår lokale forhandler Ski-Doo Sentret for flott gjennomføring og ikke minst den lokale snøscooterklubben for deilig grillmat.
Neste stopp er Skaidi søndag 27. april.
Følg oss på den ukes lange turen som avsluttes på Kilpis 2. mai."